Zoekt u onze downloads? Die kunt u vinden in de footer.

PRE-GYMNASIUM

Ook volgend schooljaar start op het Marnix een Pre-Gymnasiumklas!

Voor wie?
Ben je een leergierige, gemotiveerde en getalenteerde leerling met een brede belangstelling? Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren, houd je van uitdaging en heb je een voorlopig VWO advies van je basisschool? Dan is het volgen van lessen op ons Pre-Gymnasium iets voor jou. Een geweldige kans om, terwijl je nog in groep 8 zit, al kennis te maken met het voortgezet onderwijs. Dat maakt de overstap van groep 8 naar de eerste klas straks meteen een stuk minder spannend.

Wat?
Je volgt bij ons twaalf weken achter elkaar een verbredend en uitdagend programma met zowel alfa-, bèta- als gammavakken en daaraan verwante projecten; leren debatteren, argumenteren, actualiteit, vergelijkende taalwetenschappen, wiskunde, klassieke talen en geschiedenis.

Waar?
Marnix Gymnasium
Essenburgsingel 58
3022 EA Rotterdam

Wanneer?
De bijeenkomsten zijn op woensdagmorgen van 9.00-12.00 uur. Je kunt kiezen uit 2 perioden:

Periode 1
September – december 2019: 11, 18 en 25 september, 2, 9, 16 en 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november en 4 december 2019.

Periode 2
Januari – april 2020: 8 januari, 15 januari, 22 januari, 29 januari, 5 februari, 12 februari, 19 februari, 4 maart, 11 maart, 18 maart, 25 maart en 1 april 2020.

Hoe kan ik me aanmelden?
Door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je via e-mail contact opnemen met mevrouw Van Delden, m.vandelden@marnixgymnasium.nl.

Aan deelname van het Pre-Gymnasium zijn geen kosten verbonden. Wel heb je toestemming nodig van zowel je ouders als je basisschool.

Er is veel belangstelling, dus wees er snel bij.

Step 1 of 2

• Inschrijfformulier
    Pre-Gymnasium

Ik schrijf me graag in voor het Pre-Gymnasium.

• Gegevens ouders/verzorgers