Zit je in groep 8?

Zaterdag 1 februari 2020
09:30 – 13:30 uur
Locatie Essenburgsingel
Op de open dag kunnen jij en je ouders met eigen ogen zien wat een leuke school het Marnix Gymnasium is! Leerlingen van het Marnix geven rondleidingen door de school en onze docenten laten zien wat hun vak inhoudt. Op deze manier krijg je een goede indruk van onze school! Dus…

KOM, LEER EN OVERWIN

Art & Culture en research & development

groep 8 groep 8 groep 8

Tijdens de open dag heb je de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de keuzevakken Art & Culture en Research & Development. Klik op onderstaande button en bekijk de filmpjes over deze vakken.

Inschrijven voor het
Marnix Gymnasium

Heb je VWO-advies en is het Marnix Gymnasium de school van je eerste of tweede keuze, dan kun je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek.

Open lesmiddag

Woensdag 5 februari 2020
13:30 – 16:30 uur
Tijdens deze middagen ervaar je hoe het er op het Marnix Gymnasium aan toe gaat. Klik op onderstaande button om je in te schrijven.

Informatieavond voor ouders

Dinsdag 21 januari 2020
20:00 – 22:00 uur
U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.