Extra uitdaging, terwijl je nog op de basisschool zit:

Het pre-gymnasium

pre-gymnasium

Ook volgend schooljaar start op het Marnix een Pre-Gymnasiumklas!

Voor wie?

Ben je een leergierige, gemotiveerde en getalenteerde leerling met een brede belangstelling? Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren, houd je van uitdaging en heb je een voorlopig VWO advies van je basisschool? Dan is het volgen van lessen op ons Pre-Gymnasium iets voor jou. Een geweldige kans om, terwijl je nog in groep 8 zit, al kennis te maken met voortgezet onderwijs. Dat maakt de overstap van groep 8 naar de eerste klas straks meteen een stuk minder spannend.

Wat?

Je volgt bij ons twaalf weken achter elkaar een verbredend en uitdagend programma met zowel alfa-, bèta- als gammavakken en daaraan verwante projecten; leren debatteren, argumenteren, actualiteit, vergelijkende taalwetenschappen, wiskunde, biologie, klassieke talen en geschiedenis.

Waar?

Marnix Gymnasium
Essenburgsingel 58
3022 EA  Rotterdam

Wanneer?

9, 16, 23 en 30 september,
7, 14, en 28 oktober,
4, 18 en 25 november,
2 en 9 december 2020
van 9.00 tot 12.00 uur.

Ook zal er een groep starten in januari 2021, inschrijving daarvoor kan in oktober 2020.

Hoe kan ik me aanmelden?

Door het inschrijfformulier in te vullen op onze website. Dit formulier is vanaf 2 juni beschikbaar. Mocht je nog vragen hebben en contact op willen nemen, dan kan dat door een e-mail te sturen aan mevrouw van Delden, m.vandelden@marnixgymnasium.nl

Aan deelname van het Pre-Gymnasium zijn geen kosten verbonden. Wel heb je toestemming nodig van zowel je ouders als je basisschool.