Welkom
op het Marnix Gymnasium!

Virtuele rondleiding schoolgebouw

Samen met de Senaat, onze leerlingenraad, hebben we op het Marnix Gymnasium aan een heuse VR-film van onze school gewerkt. Ben je ook benieuwd hoe ons schoolgebouw er uit komt te zien na de verbouwing? Of ben je zelf nog op zoek naar een goede en gezellige middelbare school in Rotterdam?

Check dan onze speciale website waar je de VR-film en nog meer weetjes over ons gymnasium kunt vinden:

NIEUW: Sneak peek middag

Speciaal voor leerlingen uit groep 8 is er een extra mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze school: de Sneak Peek Middag.

Open Dag

Ben je benieuwd of het Marnix Gymnasium de school voor jou is? Kom naar onze Open Dag op zaterdag 28 januari 2023 tussen 09.30-13.30 uur. Binnenkort op deze site meer informatie over de invulling van deze dag.

Tweede open lesmiddag

Je kan je nu aanmelden voor de tweede open lesmiddag op 1 februari 2023.

Tweede informatieavond

U kunt zich aanmelden voor de tweede informatieavond op 18 januari 2023.

NIEUWSBERICHTEN

Promotiefilm: ontdek het Marnix!

Promotiefilm: ontdek het Marnix!

Ontdek het Marnix  Vol trots presenteren wij onze nieuwe promotiefilm: ontdek het Marnix! Onze leerlingen vertellen je waarom ze voor deze school gekozen hebben: kijk en luister en laat je inspireren. Het Marnix Gymnasium, jouw plek voor jouw toekomst.

Lees meer
Marnixuur

Marnixuur

Marnixuur  Marnixuur In periode 2 gaan wij op het Marnix Gymnasium experimenteren met KeuzeWerkTijd. In deze uren werken de leerlingen onder begeleiding aan opdrachten voor verschillende vakken. Ze kunnen hierbij zelf plannen waar ze mee aan de slag gaan. Op deze...

Lees meer
Startcollege Erasmus Universiteit

Startcollege Erasmus Universiteit

Erasmus Science Programme  Erasmus Science Programme Een groepje derdeklassers heeft gisteren een startcollege gevolgd aan de Erasmus Universiteit. De komende twintig weken gaan zij zelfstandig onderzoek doen binnen het thema ‘Ons brein en de vrije wil’. Wanneer...

Lees meer

WIST JE DAT…

het Marnix Gymnasium makkelijk bereikbaar is?

het Marnix Gymnasium jouw talenten ondersteunt?

we ieder jaar op excursie gaan?

Social media

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

ART & Culture

Research & development

Groep 7 & 8

roosters